Vabilo za sodelovanje na Ultra Trail-u Vipavska dolina

Športno društvo Tura iz Gradišča pri Vipavi organizira ultra maraton po Vipavski dolini, ki bo potekal 9. maja 2015. Tekači se bodo preizkusili v teku na 25, 50 in 100 km.

Dogodek ima poleg športne narave tudi promocijsko vrednost, saj bo v naše kraje privabil številne obiskovalce. Udeležilo naj bi se ga okrog 400 tekačev (29.3. prijavljenih 344 tekačev), njihovih spremljevalcev in navijačev.

Ker je izvedba take prireditve velik organizacijski zalogaj, vas v imenu organizacijskega odbora prosimo za sodelovanje pri prireditvi (dežurstvo na okrepčevalnicah, usmerjanje tekmovalcev ob progi). Točke v naši bližini, kjer se bodo tekači lahko zaustavili in se malo okrepčali, so: v Podnanosu, pri Lovski koči, pri Vojkovi koči, pri Abramu in pri kapelici nad Plazom.

Prijave za sodelovanje zbirata TIC Podnanos, Jožica Kodre na tel. 070 799 309 ali PD Podnanos, Sandi Nabergoj na e-mail sandi.nabergoj@siol.net . Ob prijavi boste dobili tudi podrobna navodila glede sodelovanja.

Zaradi same organizacije dežurstev na okrepčevalnicah prosimo vse, ki so pripravljeni pomagati, da se prijavijo do petka 3.4.2015.

Vse ostale lepo vabimo, da pridete ob progo spodbujat številne tekmovalce.

V upanju, da se boste odzvali povabilu k sodelovanju, se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Turistično društvo Podnanos in Planinsko društvo Podnanos

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck