Vabimo na planinski tabor Dovje 2010

Log pod Mangartom 2009
Starši, privoščite svojemu otroku aktivno preživetje prostega časa v naravi. Življenje v taboru poteka precej drugače kot doma. Resda je na taboru nemogoče nuditi takšno udobje, kot ga otroci poznajo doma, ima pa šotorjenje z vrstniki veliko prednosti. Pod šotori smo veliko bližje naravi. Gorska narava nam nudi enkratne možnosti za sprostitev, druženje, gibanje, učenje. Udeleženci se učijo samostojnosti, odgovornosti, iznajdljivosti v novem okolju. Med taborjenjem obiskujemo bližnje vrhove, koče, naravne znamenitosti,… Izleti so prilagojeni starosti udeležencev, tako da jim ostane še dovolj energije za družabne in športne igre, tekmovanja, pripravo tabornega ognja…

Letos se odpravljamo na Gorenjsko v idilično vasico DOVJE od koder bomo lahko vsak dan uživali v čudovitem razgledu na Triglav. Spoznavali bomo kraje in osvajali vrhove, kjer je pred več kot 100 leti deloval znan skladatelj in gornik, duhovnik Jakob Aljaž.

Tabor poteka od 31.07. do 07.08.2010

Cena taborjenja znaša 80 EUR. Prvi obrok plačate ob prijavi, preostanek pa najkasneje na dan pred odhodom na taborjenje.
Taborjenja se lahko udeležijo otroci od končanega drugega razreda osnovne šole naprej.

Prijavnice oddate najkasneje do 30. junija 2010.

Prijavnice si lahko natisnete tukaj:
•    Prijavnica za OTROKE
•    Prijavnica za VODSTVO TABORA

Ali pa se oglasite pri:
•    Marinki Koritnik, Podnanos 91, tel: 031 401 282 – lahko plačate obrok
•    Irmi Božič, Poreče 1b, tel: 040 154 260

Kako smo se imeli prejšnja leta, si lahko ogledate v GALERIJI!

VESELI BOMO, ČE SE NAM BOSTE PRIDRUŽILI!

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck