Vabimo na Družinski tabor v Rebru

11. in 12. junij 2011

Namenjen vsem družinam, ki imajo vsaj enega otroka v prvem razredu ali mlajšega.

V soboto, 11. 6. ob 9.00 se bomo zbrali na placu v Podnanosu. Če ste si sobotno dopoldne rezervirali za kaj drugega ste dobrodošli tudi kasneje. Z avtomobili se bomo odpeljali do tabornega prostora, ki bo letos v Rebru. S skupnimi močmi bomo postavili šotore, po ureditvi tabornega prostora pa bomo imeli kosilo.

Šotori na planinskem taboru Dovje 2010Sledil bo planinski del tabora. Sprehodili se bomo po dolini Pasjega repa, mimo starih vinogradniških bajt do Konfina, nato se bomo spustili v Skirnico in nazaj v Reber (možne bodo tudi krajše variante). Po prihodu v tabor nas bo že čakala večerja. Zvečer bomo zakurili taborni ogenj, peli in se igrali.

Naslednje jutro se bomo po zajtru sprehodili med prelepimi vinogradi do cerkvice Sv. Trojice, kjer bo ob 12.00 sveta maša. Po maši se bomo vrnili v tabor. Po nedeljskem kosilu bomo začeli s pospravljanjem tabornega prostora. Pozno popoldne se bomo, polni lepih vtisov, odpeljali proti domu.

Za glavne obroke bomo poskrbeli mi: prvi dan kosilo in večerja, drugi dan zajtrk in kosilo. Prav tako bomo priskrbeli šotore za prenočevanje. Sami pa poskrbite za stvari, ki jih potrebujete za prenočevanje – spalna vreča, blazina… in za svoje osebne stvari.

Prijavite se pri Boštjanu Nabergoju do 3. 6. 2011.

Ob prijavi se poravna tudi stroške, ki znašajo 20€ na družino.

Organizacijski vodja: Boštjan Nabergoj – 041 350 742
Tehnični vodja: Aleš Bratož

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck