Planinski višinski izziv, rezultati 2022/23

PLANINSKI VIŠINSKI IZZIV 2022/23 JE ZAKLJUČEN!

 

Tudi letos ste bili zelo pridni in uspešno smo izziv pripeljali do konca, brez posebnih nezgod ali težav.

Letos je bilo aktivno udeleženih 45 udeležencev, ki ste s skupnimi močmi opravili 507 vzponov in dosegli 174.324 višinskih metrov.

Absolutni zmagovalec izziva je Gregor Punčuh s 50 vzponi in kar 21.715 višinskimi metri. Gregor, iskrene čestitke! Pogumno naprej s takšno motivacijo.
Podarjamo ti bon za brezplačno kosilo v Eko koči Nanos ter 2-urno ježo v organizaciji Ranča Tunink.

Ker je Gregor tudi prvi, ki je med izzivalci “stopil” na Mount Everest, bi prejel tudi majico društva vendar po pravilih tekmovanja lahko vsak udeleženec prejme le eno (najvišjo) nagrado.

Absolutna zmagovalka je Sonja Žvanut s 45 vzponi in 10.100 doseženimi višinskimi metri. Sonja, čestitke! Kar tako naprej.
Tudi tebi podarjamo bon za brezplačno kosilo v Eko koči Nanos in 2-urno ježo v organizaciji Ranča Tunink.

Oba absolutna zmagovalca sta dosegla tudi več kot 40 vzponov, čestitke obema. Ker sicer nihče od ostalih udeležencev ni dosegel 40 vzponov, bo nagrada za ta cilj ostala nepodeljena.

Čestitke Domnu Božiču, ki je Mount Everest v moški konkurenci osvojil takoj za Gregorjem Punčuhom in prejme majico Planinskega društva Podnanos. Želimo ti še veliko prehojenih višinskih metrov!

Čestitke tudi Barbari Jež, ki je kot prva izzivalka stopila na vrh Mount Everesta. Barbara, prejmeš majico Planinskega društva Podnanos. Varen korak še naprej.

Tudi letos lahko pohvalimo naše tekmovalce do 12 let. Prvi je na vrh Nanosa prispel Lenart Vovk, to višino pa sta dosegla in presegla tudi Aleksej Mahnič Gantar in Rok Nabergoj. Rok je tudi absolutni zmagovalec v skupini do 12 let. Fantje, čestitke za tako hitre in močne noge in kar pogumno naprej.
Vsi trije prejmete majico Planinskega društva Podnanos!

Ne smemo pa pozabiti tudi na vas, vse ostale tekmovalce, ki ste si vsak posebej zastavili in dosegli svoje cilje. V novem letu kar držite tak tempo in se pripravljajte na izziv 2022/23! 😊

Sedaj pa še poziv k sodelovanju pri izdelavi končnega filmčka! Na info@pd-podnanos.si ali preko društvene facebook strani https://www.facebook.com/profile.php?id=100080000544225 nam pošljite kakršnekoli prispevke, vtise v besedi ali fotografiji med opravljanjem vzponov in tako prispevajte svoj delček. 🙂 Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vse poslano. S pošiljanjem tega gradiva nam dajete dovoljenje za objavo na spletu in facebook strani PD Podnanos.


Za konec bi se še posebej zahvalili vsem, ki ste prispevali k organizaciji ter seveda sponzorjem nagrad:

  • Eko koči Nanos, ki vedno navduši z gostoljubnostjo in odlično hrano ter
  • Ranču Tunink, ki organizira jahanje na terenu in v maneži – ne zamudite jahanja po zasneženi Nanoški planoti + kosilo v Eko koči, ki bo predvidoma potekalo 21.1.2023. Več informacij na: 041 350 765 (Matej)

Ekipa Planinskega višinskega izziva

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck