Planinski višinski izziv

Prijave so odprte: Planinski višinski izziv

Burja, nizke temperature, kratki in temni dnevi ter sivi oblaki še zdaleč niso razlog, da bi zimske dneve preživljali le doma, na toplem. S pohodom ali sprehodom se bomo naužili svežega zraka, uživali v lepoti narave ter prelepih razgledih, izboljšali fizično pripravljenost in če se na pot podamo s svojimi najbližjimi bomo ta čas preživeli v odlični družbi.

Vsak od nas včasih potrebuje malce spodbude in dodatne motivacije, da se »spravi v pogon«, zato vam tudi letos ponujamo višinski izziv  in vas vabimo, da se nam pridružite.

K izzivu ste vabljeni vsi, mlajši otroci, šolarji, najstniki, mladostniki ter odrasli, starostne omejitve ni. Vzpone na bližnje in daljne vzpetine lahko opravljate individualno ali pa kar cela družina. Postavite si le svoj osebni cilj ter se podate na pot.

V tokratnem izzivu bomo lahko dosegali višine kar trinajstih vrhov:

Izziv bo trajal od 1. decembra 2021 do 2. januarja 2022.

Svoje vzpone in dosežene višine boste lahko vpisovali na spletni strani PD Podnanos.

Vsi udeleženci akcije, ki boste dosegli zastavljeni cilj boste nagrajeni z brezplačnim društvenim izletom.

Absolutni zmagovalec in zmagovalka izziva bosta prejela bon za brezplačno kosilo v Eko koči Nanos. Majico našega planinskega društva bosta prejela planinec in planinka, ki bosta prva dosegla višino Mont Everesta ter trije otroci (do vključno 12. leta starosti), ki bodo prvi dosegli ali višino Nanosa ali Triglava ali Mont Blanca. Vsak nagrajenec prejme le eno nagrado, kajti le-te se ne seštevajo.

Pri gibanju morate upoštevati vse trenutne veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa ter vsa pravila za varno obiskovanje gora.

 

Ne odlašajte, sprejmite izziv in se podajte nabirat višinske metre.
Srečno pot in varen korak!

 

Predsednik PD Podnanos: Boštjan Nabergoj   Vodja vodniškega odseka: Barbara Jež   Tehnična podpora: Rok Premrl

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck