Neponovljiv večer z živima legendama alpinizma

Kakšno vzdušje, kakšna udeležba, kakšni vtisi… človek težko najde besede, ki bi opisale kako hvaležni in ponosni smo na to kako se je včerajšnji večer odvil…
Reinhold Messner, Viki Grošelj in Diane Messner so včeraj v dvorano Kulturnega doma v Podnanosu privabili skoraj 400 glavo množico obiskovalcev. Častni gostje so spregovorili o vsebini knjig, svojih življenjskih dosežkih, spoznanjih, odrekanjih, sodobnem gorništvu, trajnostnemu načinu bivanja ter podelili nekaj zanimivih prigod iz osebnega življenja.

Pogovor je vodila moderatorka Mateja Rosa, ki se je celotno zadevo izpeljala zelo lahkotno in profesionalno. Na tem mestu se ji iskreno zahvaljujemo! Iskrena hvala tudi Krajevna Skupnost Podnanos Lavričeva knjižnica Ajdovščina Občina Vipava in MDO PD Primorske za pomoč pri organizaciji in sponzoriranje dogodka. Velika zahvala gre članu našega društva, Marku Nabergoju, ki je v domače društvo pripeljal tako eminentne goste. Nenazadnje pa se še posebej zahvaljujemo trem zvezdam večera – zakoncema Messner in Vikiju Grošlju za obisk in neizbrisen pečat, ki so ga s tem pustili v Podnanosu. Počaščeni smo, da smo vas lahko gostili in zagotovo bo to za vedno ostal eden izmed najbolj pomembnih dogodkov v zbirki spominov Planinskega društva Podnanos. Hvala vsem članom društva, sokrajanom in ostalim ljubiteljem alpinizma za tako številno udeležbo! Vaša podpora in pozitivni odzivi nam dajejo obilo zagona za naprej.


Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck