Naši Nanoški gamsi prvi na regijskem tekmovanju Mladina in gore

Zmagovalke

V soboto, 10. 11. 2012 je v Postojni potekalo že 24. regijsko tekmovanje Mladina in gore. Pomerilo se je 75 ekip po vsej Sloveniji, od tega 18 v naši regiji.

Zjutraj ob 8.30 smo s odpravili v Postojno. Ko smo prišli tja smo se prijavili in odšli na kratek sprehod. Kmalu zatem smo se vrnili v OŠ Miroslava Vilharja, kjer je tudi potekalo tekmovanje, sledil je kratek, ampak zanimiv kulturni program. Takoj zatem smo šli v učilnico, kjer smo tudi pisali test. Na začetku smo bile malo živčne, saj smo imele hudo konkurenco pritlikavih sedemletnikov, a na koncu smo ugotovile, da je bil ta strah povsem odveč. Sledilo je okusno kosilo in sprehod do postojnske jame. Ko smo se vrnili, je sledil najbolj pričakovani del: razglasitev rezultatov. Na oder so klicali skupine in nas kar niso hoteli poklicati. Nakar so nas poklicali kot zadnje, kar je na naše veliko presenečenje pomenilo, da smo zmagale!

Bile smo zelo vesele, saj tega resnično nismo pričakovale. Vrnile smo se nazaj v Podnanos, kjer nas je pričakala okusna nagrada. 🙂 Bil je zelo vznemerljiv dan, zdaj pa se še naprej učimo in nadgrajujemo znanje ter se veselimo naše naslednje zmage na državnem tekmovanju…. pač enkrat ;D

Nanoški gamsi

Ekipa “Nanoški gamsi”:
Manca Furlan, Meta Kočevar, Špela Štrancar in Urška Nabergoj.
Mentorji: Anita Trošt, Ernestina Frelih in Miha Božič.

Čestitke našim tekmovalkam in mentorjem!

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck