Družinski tabor v STUDENEM na Postojnskem

30.6. in 1.7. 2018

Namenjen vsem družinam z majhnimi otroki.

V soboto, 30. 6. 2018 ob 9.30 se bomo zbrali na placu v Podnanosu. Z avtomobili se bomo odpeljali do tabornega prostora, ki bo letos na Postojnskem. S skupnimi močmi bomo postavili šotore, kjer bomo prenočili. Po ureditvi tabornega prostora bomo imeli kosilo. Sledil bo planinski del tabora. Sprehodili se bomo po pašnikih, travnikih in gozdu na Sv. Lovrenc.

Pod vrhom se nahaja cerkev, z vrha pa je lep razgled na Pivško kotlino in Nanos. Na vrhu nas čaka presenečenje. Po prihodu v tabor nas bo že čakala večerja. Zvečer bomo zakurili taborni ogenj in večer popestrili z družabnimi igrami.

V nedeljo dopoldan si bomo ogledali skrivnostno jamo blizu Belskega, Predjamskemu gradu se bomo približali iz neobičajne strani. Ker je nedelja, se bomo udeležili tudi maše v Studenem.
Po nedeljskem kosilu bo čas za nogomet, družabne igre in počitek. Pozno popoldne se bomo, polni lepih vtisov, odpeljali proti domu.

Šotore za prenočevanje bomo preskrbeli mi. Sami pa poskrbite za stvari, ki jih potrebujete za prenočevanje- spalna vreča, blazina, …in za svoje osebne stvari. Ne pozabite doma planinskih knjižic.

Prijavite se pri Boštjanu Nabergoju do 22.6. 2018.
Ob prijavi se poravna tudi stroške, ki znašajo 35 € na družino za oba dneva.

Organizacijski vodja:
Boštjan Nabergoj 051 358 367

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck