Družinski tabor pri Skokcu nad Colom

1. in 2. julij 2017

Namenjen vsem družinam z majhnimi otroki.

V soboto, 1. 7. 2017 ob 9.00 se bomo zbrali na placu v Podnanosu. Z avtomobili se bomo odpeljali do tabornega prostora, ki bo letos med Colom in Javornikom.
S skupnimi močmi bomo postavili šotore, kjer bomo prenočili. Po ureditvi tabornega prostora bomo imeli kosilo. Sledil bo planinski del tabora, primeren tudi za majhne otroke. Sprehodili se bomo do italijanskih bunkerjev, katere je pozimi leta 1942 napadel Janko Premrl Vojko z desetino. Obiskali bomo tudi vzpetino – osamelec Veliko peč, kjer se odpre razgled na Črni vrh in širno severno primorsko. Pot bomo nadaljevali mimo mogočnih kmetij, se povzpeli na Čelkov vrh ter do lani posvečene kapelice Mariji Materi usmiljenja, kjer bomo imeli mašo. Po prihodu v tabor nas bo že čakala večerja.
Zvečer bomo zakurili taborni ogenj in večer popestrili z družabnimi igrami tudi opazovanjem zvezd skozi teleskop.

V nedeljo dopoldan se bomo odpravili na JAVORNIK (koča je odprta), spotoma si bomo tudi ogledali pristno kmečko hišo, nabirali jagode in še kaj se bo našlo. Po nedeljskem kosilu bo čas za nogomet, družabne igre in počitek. Pozno popoldne se bomo, polni lepih vtisov, odpeljali proti domu.

Šotore za prenočevanje bomo preskrbeli mi.
Sami pa poskrbite za stvari, ki jih potrebujete za prenočevanje- spalna vreča, blazina, …in za svoje osebne stvari. Ne pozabite doma planinskih knjižic.

Prijavite se pri Boštjanu Nabergoju do 20.6. 2017.
Ob prijavi se poravna tudi stroške, ki znašajo 30 € na družino za oba dneva .

Organizacijski vodja:
Boštjan Nabergoj 051 358 367


Galerija iz preteklih let

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck