Družinski tabor na Nanosu

1., 2. in 3. julij 2016

Namenjen vsem družinam, ki imajo vsaj enega otroka mlajšega od 8 let.

V petek, 1.7. ob 16.00 se bomo zbrali na placu v Podnanosu. (lahko se pridružite tudi kasneje, v soboto ali nedeljo).  Z avtomobili se bomo odpeljali do tabornega prostora, ki bo letos na Nanosu. S skupnimi močmi bomo postavili šotore,  kjer bomo prenočili. Po ureditvi tabornega prostora bomo imeli večerjo, zakurili taborni ogenj in opazovali zvezdnato nebo.

V soboto dopoldan se bomo prepustili čarom Nanosa. Popoldan se bomo povzpeli do cerkve Sv. Hieronima, kjer bomo imeli sveto mašo, za domovino. Po maši se bomo povzpeli do televizijskega oddajnika, kjer bomo sodelovali pri spominski 25. obletnici raketiranja stolpa.

V nedeljo dopoldan bomo obiskali sneženo jamo in če bodo otroci za to, bomo naredili sneženega moža, na Suhem vrhu pa se bomo podali po labirintu skoraj 100 let starih kavern. Po nedeljskem kosilu bomo začeli s pospravljanjem tabornega prostora. Pozno popoldne se bomo, polni lepih vtisov,  odpeljali proti domu.

Šotore za  prenočevanje bomo preskrbeli mi. Sami pa poskrbite za stvari, ki jih potrebujete za prenočevanje- spalna vreča, blazina, …in za svoje osebne stvari. Ne pozabite doma planinskih knjižic.

Prijavite se pri Boštjanu Nabergoju do 26.6. 2015.
Ob prijavi se poravna tudi stroške, ki znašajo 35 € na družino.

Organizacijski vodja: Boštjan Nabergoj (051 358 367)
Tehnični vodja: Aleš Bratož

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck